Во согласност со планираните работни активности на одделението за контрола на системот за пренос на нафта, заедно со директорот Зоран Исајловски остварена е посета на вентилски станици  во Прдејци и Стојаково.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *