Со цел реализација на планот за работа на друштвото НАФТОВОД дооел, управителот Зоран Исајловски заедно со вработените изврши контролна посета на вентилските станици на нафтоводот во Градманци – Катланово и Коњари.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *