Заменикот на Претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции
во просториите на Нафтовод дооел Скопје
со Директорот на Нафтовод дооел Скопје- Есад Рахиќ
и раководителот на Сектор за административно правни работи Катерина Коцевска
со тематика за планот за работа за 2022 г. на цевководот, и подготовки за пуштање во работа како продуктовод.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *