Раководејќи се по годишниот план за редовна посета-контрола на вентилски станици, контролно мерни станици, шахти и трасата на нафтоводот, на ден 26.03.2024 година вработените од Сектор за контрола, развој и одржување на системот за пренос на нафта и Секторот за административно правни работи ги посетија Вентилска станица – Градско и механички вентил кај Градско на река Вардар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *