Во согласност со планираните работни активности на Друштвото НАФТОВОД  ДООЕЛ – СКОПЈЕ остварена е работна посета-контрола на в.с. Прдејци и в.с. Стојаково. При посетата на горенаведените вентилски станици констатирано е дека нема позначајни проблеми при функционирањето.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *