Директорот на Нафтовод дооел Скопје оствари работна посета со раководството на ТЕЦ Неготино, а се со цел да се разгледа можноста за алтернативно снабдување преку продуктоводот со гориво за ТЕЦ Неготино.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *